Oktan søker kreativ tekstforfatter

Vi trenger vel egentlig tre personer, men har bare ledig kontorplass til én – og søker med dette en konseptutviklende tekstforfatter, gjerne med peiling på filmmanus og regi.

 

Hovedvekten vil være på tekstproduksjon, av både det spennende og mindre spennende slaget. Hvis du evner å entusiastisk kommunisere alt fra fordypingskurs i finans til vinterens nyheter hos shoppingsenteret på en måte som vekker følelser, er du gjerne kandidaten vi ser etter.

Når du legger pennen fra deg, er det sannsynligvis fordi du blir dratt med inn i et idémøte. Gode og kommersielt forankrede ideer/konsepter er kjernen i hva vi som reklamebyrå leverer, og vi håper at du har de personlige egenskapene og erfaringen til å styrke vårt kreative produkt.

Sist, og trolig minst, vil noe av tiden din bli brukt sammen med byråets dedikerte videoproduksjonsteam. Kanskje dere skal til New York med Bernt Hulsker og Mikkel "Mix" Diskerud, men som oftest er dere på vei ut døren for å lage en kortreist Clausthaler-film tilpasset sosiale medier. Din rolle blir å ha det kreative ansvaret for produksjonen, både mht. storyboard/manus samt det å instruere aktører og  foreta nødvendige regijusteringer on-the-go. I hvilken grad du (i samarbeid med rådgiver) lykkes med presentasjoner av gode ideer mot eksisterende og nye kunder, avgjør hvor mange og hvor spennende produksjoner du vil bli en del av fremover.

Hvis dette høres interessant ut, inviterer vi deg til å søke på stillingen. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har noen spørsmål.

Søknadsfrist: 10. februar 2019.

Send søknad og CV og gjerne arbeidsprøver til bergen@oktan.no